Telefonväxel Ericsson BusinessPhone

BusinessPhone-serien består av telefonväxlarna BusinessPhone 50 och BusinessPhone 250. Ericsson BusinessPhone är anpassade för att tillgodose det behov som finns hos små och medelstora företag. Här ingår allt från mobila DECT-lösningar för kontoret och på resande fot till IP-telefoni, meddelandetjänster och contactcenterlösningar.

Många företag har idag en Ericsson BusinessPhone som använts i många år och som äbehov av service och underhåll. Företag kontaktar ofta oss på Centergate för att få hjälp med sin telefonväxel. Vi gör då en nulägesanalys och kommer sedan med ett förslag på vilka åtgärder som behövs för att tillgodose företagets unika behov och säkra tillgängligheten samt en fungerande telefoni.

Ibland kan företag behålla sin nuvarande telefonväxel efter att vi åtgärdat eventuella problem och med det flytta fram investeringen i en ny telefonväxel. Det ger mer tid för er att noga överväga vilket som skulle kunna vara alternativet till den nuvarande lösningen på företagets telefoni. Självklart kan vi under denna process bidra med vår erfarenhet och kunskap för att ta fram rätt kravspecifikation utifrån er verksamhets unika krav och behov.

Vi har lång erfarenhet av att installerar och utföra service på Ericsson BusinessPhone och har ett stort utbud av DECT-telefoner och fasta telefoner för denna växelplattform.

Ericsson BusinessPhone 50

Ericsson BusinessPhone 50 är ett växelsystem för 8 och 64 anknytningar. Ericsson BusinessPhone 50 är särskilt anpassad för mindre kontor.

Ericsson BusinessPhone 250

Ericsson BusinessPhone 250 är en mer kraftfull växellösning för mellan 20 och 200 anknytningar.

Har ert företag en BusinessPhone och i behov av en mer modern telefonväxel? Kontakta Centergate på 08 400 15 300