Fast telefonväxel

Centergate är stolt återförsäljare av Mitels telefonväxlar. Vi har lång erfarenhet av att installera Mitels telefonväxlar och våra kunder återfinns inom en rad olika branscher med unika behov vad det gäller telefoni. Vi installerar och utför service och support i hela landet med hjälp av ett nätverk av erfarna tekniker.

Telefoni anpassad efter kundens unika behov

Med Mitel kan vi erbjuda behovsanpassade, moderna och funktionsrika telefonväxlar. En fasta telefonväxel är installerad hos dig som kund, eller i Centergates lokaler, har en hög funktionalitet och kan anpassas för möta företagets unika behov. Centergate har lång erfarenhet av att installera och utföra service på kundplacerade telefonväxlar från bl a Ericsson, Aastra och Mitel. Med tilläggsapplikationer får den fasta växeln  få den mobila växelns alla fördelar med hög tillgänglighet och mobilitet.

Telefonväxel SMALL

Mitel MiVoice Office 415 möter det mindre företagets behov av driftsäker och enkel telefoni, utan att kompromissa med avancerade funktioner.

Telefonväxel MEDIUM

Mitel MiVoice Office 430 är telefonväxeln för det medelstora företaget. Avancerade funktioner, driftsäkerhet och enkla anpassningar.

Telefonväxel LARGE

Mitel MiVoice Office 470 är telefonväxeln för det större företaget. Avancerade funktioner ökar tillgängligheten och förenklar företagets telefoni.

Fördelar med en fast telefonväxel från Centergate:

  • Oberoende av operatör och abonnemang
  • Möjlighet att hyra
  • Möjlighet till finansiering
  • Support och service med erfarna tekniker
  • Flexibel och skalbar med möjlighet att kombinera fast och mobil telefoni
  • Anpassad för företag oavsett storlek och med receptionist
  • Ger god kostnadskontroll
  • Mobil växel med te x Aastra Mobile Extension

Kontakta oss för hjälp med företagstelefoni 08 400 15 300

1000_200_mitel_MiVoiceOffice430
Mitel MiVoice Office 430 telefonväxel

Med Mitel MiVoice Office 430 erbjuder Centergate en växellösning  för företag upp till 50 anställda. Mitel MiVoice Office 430 kan anpassas till alla de krav på funktionalitet, tillgänglighet och mobilitet som ett modernt företag ställer. Med Mitel MiVoice Office 430 kan vi bygga en funktionsrik och framtidssäker växellösning som gör ert företag mer tillgängligt. Med en växellösning från Centergate kan du som kund känna dig trygg eftersom vi även erbjuder support och service till våra kunder.

I Mitel MiOffice 400 ingår följande växellösningar
Växellösning – Mitel MiOffice 470 >>>
Växellösning – Mitel MiOffice 430 >>>
Växellösning – Mitel MiOffice 415 >>>

Mobil växel med Mitel MiVoice Office 430

Med en mobil växel har varje medarbetare växeln i mobilen, med många av de funktioner som man traditionellt får i en fast växellösning. Med en Mitel Mobile Extension kan du och dina kollegor svara, koppla samtal och gör hänvisningar direkt i mobilen oavsett var de befinner sig.

Så fungerar det
Trafik till och från mobiltelefonen passerar via Mitels växellösning och tjänster länkas till samtalen. Användare med Mitel Mobile Extension ingår i systemet precis som andra standardanknytningar och ett telefonnummer och en tjänstklass kopplas till anknytningen. Tack vare tandemfunktionen kan Mobile Extension-användaren nås via ett enda nummer. Andra systemanvändare uppfattar mobila användare precis som vilka andra anknytningar som helst, vilket innebär att alla tjänster fungerar som vanligt och att användare inte ens behöver veta att de ringer till en mobil anknytning.

Är du intresserad av Mitel MiVoice Office 430? Kontakta Centergate för ett förslag 08 400 15 300 eller fyll i formuläret nedan.

Vill du bli kontaktad av oss?
Företag
Telefon
E-mail
Vad kan vi hjälpa dig med?