Mitels telefonväxlar möter ert behov

Mitels telefonväxlar ger Centergate möjlighet att erbjuda lösningar som kan anpassas till alla de krav på funktionalitet, tillgänglighet och mobilitet som ett modernt företag ställer. Mitel har ett brett utbud av telefonväxlar som hjälper ert företag att bli mer tillgängligt. Med en telefonväxel från Centergate kan du som kund känna dig trygg eftersom vi även erbjuder support och service i hela landet.

Mobil växel

Många företag flyttar över sin telefonväxel till molnet och upptäcker snabbt fördelarna. Med Mitel får ni de anpassningsbara och avancerade funktioner ni söker i en molnbaserad telefonväxel , med samma kvalitet som om telefonväxeln skulle vara placerad i era lokaler.

Vill ni flytta er telefonväxel till molnet? Då ska ni ta med Centergate som med Mitel ger tillgång till marknadens främsta molnbaserade telefonväxel.

MiVoice 400 Office OnDemand

Den mobila växeln MiVoice 400 Office OnDemand är alternativet för dig som vill ha en säker och skalbar telefonväxel . Redan med
bastjänsten blir mobila medarbetare nåbara för kunder och kollegor. Koppla in användarnas befintliga mobiltelefoner, Telia, Tele2, Telenor och kom igång. En enkel överblick ger kontroll över kostnaderna.

Bastjänsten innehåller funktioner som svarsgrupp för företagets huvudnummer, dag- och nattkoppling med välkomsteller
nattmeddelande på företagets huvudnummer samt brandvägg. Varje användare har röstbrevlåda med meddelandeavisering via e-post. Admin sker via ”Min Sida”.

Kontakta oss för hjälp med företagstelefoni 08 400 15 300

Mina uppgifter

Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Vad kan vi hjälpa dig med?