Ericsson/Aastra Business Phone telefonväxlar

Ericsson/Aastra BusinessPhone består av telefonväxlarna BusinessPhone 50 och BusinessPhone 250. Ericsson BusinessPhone är anpassade för att tillgodose det behov som finns hos små och medelstora företag. Här ingår allt från mobila DECT-lösningar för kontoret och på resande fot till IP-telefoni, meddelandetjänster och contactcenterlösningar.

Under många år var Ericsson/Aastra BusinessPhone den mest installerade telefonväxeln i Sverige. Många företag har idag kvar sin Ericsson BusinessPhone som använts i många år och som behov av service och underhåll. Företag kontaktar ofta oss på Centergate för att få hjälp med sin telefonväxel. Vi gör då en nulägesanalys och kommer sedan med ett förslag på vilka åtgärder som behövs för att tillgodose företagets unika behov och säkra tillgängligheten samt en fungerande telefoni.

Installera ny telefonväxel

Centergate hjälper företag i hela Sverige med nyinstallation av telefonväxlar - kundplacerade eller molnbaserade. Ibland kan företag behålla sin nuvarande telefonväxel efter att vi åtgärdat eventuella problem eller genomfört uppgraderingar av det befintliga systemet. Med det kan flytta fram investeringen i en ny telefonväxel och få mer tid för er att noga överväga vilket som skulle kunna vara alternativet till den nuvarande lösningen på företagets telefoni. Självklart kan vi under denna process bidra med vår erfarenhet och kunskap för att ta fram rätt kravspecifikation utifrån er verksamhets unika krav och behov.

Vi erbjuder följande för företag som har en Ericsson/Aastra Business telefonväxel:

  • Support på plats
  • Fjärrsupport och programmering
  • Utökningar
  • Behovsanalys
  • Utvärdering av befintlig lösning och avtal
  • Tillbehör, telefoner och trådlösa DECT-telefoner

Kontakta Centergate för snabb support på 08-400 15 300

Kontakta oss för frågor om er telefonväxel

Fyll i dina kontaktuppgifter.
Företag
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Meddelande/ärendebeskrivning