Telefonväxel för kontor

Telefoni är en central del av alla verksamheter. Fungerande telefoni bidrar till ökad tillgänglighet och med det ökad kundnöjdhet. Missa inga samtal och potentiella kunder genom en smart telefonväxel från Centergate. Vi har lång erfarenhet av att leverera telefonväxlar till företag, butiker och hotell i hela landet.

Vi vill hjälpa er och vara ett stöd i alla frågor som rör telefoni. Med vår erfarenhet och djupa kunskap inom telefoni vill vi bidra till att öka er tillgänglighet, öka antalet kundkontakter och göra er mer tillgängliga. Samtidigt är vi övertygade om att fungerande telefoni även bidrar till en enklare vardag för alla som jobbar på kontoret - på plats eller på resande fot. En fungerande telefonväxel innebär mindre strul och man kan fokusera på det mest viktiga – kunden och att skapa en upplevelse som lägger grunden för en långsiktig relation.

Vi analyserar er nuvarande telefonväxel och ert unika behov

Många företag har idag en telefonväxel som använts i många år och som är behov av service och underhåll. Företag kontaktar ofta oss på Centergate för att få hjälp med sin telefonväxel. Vi gör då en nulägesanalys och kommer sedan med ett förslag på vilka åtgärder som behövs för att tillgodose företagets unika behov och säkra tillgängligheten samt en fungerande telefoni.

Ibland kan företag behålla sin nuvarande telefonväxel efter att vi åtgärdat eventuella problem och med det flytta fram investeringen i en ny telefonväxel. Det ger mer tid för er att noga överväga vilket som skulle kunna vara alternativet till den nuvarande lösningen på företagets telefoni. Självklart kan vi under denna process bidra med vår erfarenhet och kunskap för att ta fram rätt kravspecifikation utifrån företagets verksamhets unika krav och behov.

Kontakta oss redan idag om ni har frågor och funderingar kring er telefoni.

Kontakta oss för ett kostnadsfri offert på telefon 08-400 15 300.

Växelfunktioner:

- Vidarekoppling
- Samtalskö
- Callback-funktion
- Automeddelande
- Samtalshantering

Kontakta mig