Telefonväxel Ericsson BusinessPhone 250

Ericsson BusinessPhone 250 är en kraftfull telefonväxel för mellan 20 och 200 anknytningar. Många företag har idag en Ericsson BusinessPhone som använts i många år och som är behov av service och underhåll. Företag kontaktar ofta oss på Centergate för att få hjälp med sin telefonväxel. Vi gör då en nulägesanalys och kommer sedan med ett förslag på vilka åtgärder som behövs för att tillgodose företagets unika behov och säkra tillgängligheten samt en fungerande telefoni.

Ibland kan företag behålla sin nuvarande telefonväxel efter att vi åtgärdat eventuella problem och med det flytta fram investeringen i en ny telefonväxel. Det ger mer tid för er att noga överväga vilket som skulle kunna vara alternativet till den nuvarande lösningen på företagets telefoni. Självklart kan vi under denna process bidra med vår erfarenhet och kunskap för att ta fram rätt kravspecifikation utifrån er verksamhets unika krav och behov.

Vi har lång erfarenhet av att installera och utför service på Ericsson BusinessPhone och har ett stort utbud av DECT-telefoner och fasta telefoner som är anpassade för denna telefonväxel

Vi har även tillbehör BusinessPhone 250 för omgående leverans.

Kontakta Centergate på 08 400 15 300 för snabb service, support eller leverans av tillbehör.