Mitel återförsäljare

Centergate är stolt återförsäljare av Mitels telefonväxlar. Vi har lång erfarenhet av att installera Mitels telefonväxlar och våra kunder återfinns inom en rad olika branscher med unika behov vad det gäller telefoni. Vi installerar och utför service och support i hela landet med hjälp av ett nätverk av erfarna tekniker.

Allt fler företag upptäcker de många fördelarna och driftsäkerheten med Mitels telefonväxlar. Det har gjort Mitel till den snabbast växande leverantören av telefonväxlar i  världen med skräddarsydda lösningar för exempelvis hotell, butiker och kontor.

Mobil telefonväxel

Med Mitel mobil växel får ni de anpassningsbara och avancerade funktioner ni söker i en molnbaserad lösning, med samma kvalitet som om telefonväxlen skulle vara placerad i era lokaler. Vill ni flytta er telefonväxel till molnet? Då ska ni ta kontakt med Centergate som med Mitel ger tillgång till marknadens främsta molnbaserade telefonväxlar.

 

Kundplacerad telefonväxel

Telefonväxeln Mitel MiVoice Office 400 ger ert företag tillgång till alla de mest användbara funktionerna för företagstelefoni. Telefonväxeln är utvecklad för att uppfylla de unika behov som företag i olika branscher har vad det gäller kommunikation. Vi på Centergate kan Mitel och berättar gärna hur vi kan hjälpa er uppleva förenklad och förbättrad företagskommunikation.


Kontakta oss för hjälp med företagstelefoni 08 400 15 300

Kontakta oss