Mitel MiVoice Mobile Application

Hjälpt dina medarbetare som ofta ute hos kunder att vara framgångsrika. Det gäller dina säljare att göra affärer eller dina servicetekniker att utföra support. När värdefull information är avgörande för framgångsrika beslut blir kommunikation en framgångsfaktor. Våra mobila lösningar har blivit ett omistligt verktyg för att uthålligt prestera bättre resultat.

Alla växelfunktioner i din Smartphone
Mitels specialutvecklade mobilapp ger dig ett affärstelefonisystems funktioner direkt i telefonen, smidigt och enkelt att använda.

Med denna mobilapp kan användaren besvara och hantera flera samtal samtidigt, direkt i sin smartphone, oavsett var medarbetaren, kunden eller kollegor befinner sig. Utöver de traditionella röstcentrerade funktionerna, som överföring, sökgrupper, gruppsamtal osv, ger MiVoice Office Mobile Application dig ytterligare användbara funktioner som bl. a chatt, närvaro, tillgång till telefonkatalog och samtalshistorik m.m.

Mobilappen är utformad för att enkelt integreras i Mitels kraftfulla telefonväxel MiVoice Office 400. Denna lösning ger företag möjligheten att göra sin telefoni mobil med alla fördelar det ger. Centergate har lång erfarenhet av att jobba med Mitel MiVoice Office 400 med installerade lösningar i hela landet till företag i en rad olika branscher.

Fördelar

En moderna mobilapp för varje medarbetare
MiVoice Office Mobile Application ger de grundläggande funktionerna för effektiv kommunikation direkt användarens smartphone.

Enkel och snygg design
Appen har en modern design som är lätt att använda. Ett intuitivt gränssnitt vilket ger en mycket bra användarupplevelse.

Så fungerar detMitel_MiVoice_Office_Mobiel_Application_så_fungerar_det

Är du intresserad av Mitel MiVoice Mobile Application? Kontakta Centergate 08 400 15 300

Kontakta oss