Mitel DECT-telefoner

Centergate har ett brett sortiment Mitel DECT-telefoner för snabb leverans. Vi är experter på Mitels telefonväxlar och telefoner och kan hjälpa dig att hitta rätt telefon. Mitels DECT-telefoner finns i en rad utföranden och med olika funktioner. Mitels DECT-telefoner är driftsäkra, robusta, har bra driftstid och lång räckvidd. Upplev den totala rörligheten med DECT-telefoner. Oavsett om din verksamhet är ett kontor, fabrik , lager, stormarknad eller någon annan stor arbetsplats, ger Mitels DECT-system dig och dina kollegor dig ökad tillgänglighet även om ni rör er över stora ytor.

Fördelar med Mitel DECT-telefoner

Ger ökad mobilitet

Lång räckvidd

Lång batteritid

Mitel 632 DECT

Mitel 632 DECT-telefonen är en tålig DECT-telefon
som är idealisk för utomhusbruk eller krävande
industrimiljöer.

Mitel 622 DECT

Mitel 622 DECT-telefon har en stor, belyst 2-tums färgdisplay och åtta programmerbara knappar som ger snabb åtkomst till dina favoritfunktioner.

Mitel 612 DECT

Mitel 612 DECT-telefon har en TFT-färgskärm och användarvänlig och enkel navigering med välstrukturerade menyer. En trefärgad LED-indikator visar viktiga händelser som påminnelser, inkommande samtal och batteriladdning

Mitel 5614 DECT

Mitel 5614 DECT-telefonen ger användaren flexibilitet att anpassa telefonen efter olika behov via de programmerbara menyknapparna. Den har handsfreefunktion med full duplex och stöd för både Bluetooth-headset och standardheadset (3,5 mm), så att den passar i dagens arbetsmiljöer.

Mitel 5613 DECT

Mitel 5613 DECT-telefon ger användaren flexibilitet att anpassa telefonen efter specifika behov via de programmerbara menyknapparna. Den har handsfree med duplex och stöd för standardheadset (3,5 mm) så att den passar för dagens arbetsmiljöer. Mitel 5613 DECT har inte stöd för trådlösa Bluetooth-headset. För detta rekommenderar vi Mitel 5614.

Frågor om Mitel DECT

Centergate har Mitel DECT-telefoner för omgående leverans. Hittar du inte det du söker eller behöver du hjälp att hitta rätt Mitel DECT-telefon för ditt unika behov. Kontakta oss direkt på telefon 08-400 15 300

Hur fungerar Mitel DECT-telefoner

Mitels DECT-system har alltid två komponenter som hela tiden kommunicerar med varandra, basstationen som är fast och telefonluren, som är mobil. Basstationen fungerar som en bro mellan telefonen, internetuppkopplingen och telefonluren. Detta fungerar genom att basstationen skickar en signal som tas emot i telefonluren eftersom signaler förser luren med nödvändig information för att koppla upp och skicka data via basstationen. Om dessa två är synkroniserade, kan du ringa samtal med den trådlösa enheten. När data sedan skickas från telefonen till basenheten så sker det en fördröjning av ca 10 ms, vilket i praktiken är bättre än via WiFi eller Bluetooth.

Kontakta oss för hjälp att hitta rätt Mitel DECT-telefon 08 400 15 300

Kontakta oss