Mitel telefoner - 6800-serien

Centergate har ett brett sortiment Mitel telefoner för snabb leverans. Vi är experter på Mitels telefonväxlar och telefoner och kan hjälpa dig att hitta rätt telefon. Mitels telefoner finns i en rad utföranden, från telefoner av basmodell till avancerade IP-telefoner och enheter med trådlösa handenheter, headset, högtalartelefoner och assistentkonsoler.

Mitel MiVoice 6800-serien

Mitel 6869 SIP telefon

Mitel 6869 har en stor och tydlig display och levererar ett mycket klart HD-ljud och 12 programmerbara knappar. Precis som alla telefoner i 6800i-serien har telefonen Mitel 6869 dubbla gigabit-portar, stöd för DHSG/EHS-headset, anslutningsbart tangentbord och expansionsmoduler.

Mitel 6867 SIP telefon

Telefonen Mitel 6867 har ett mycket bra HD Wideband-ljud och en uppgraderad högtalartelefon som använder sig av en avancerad ljudprocessor som ger en rikare och tydligare samtalsupplevelse. Mitel 6867 har en stor LCD färgdisplay, dubbla GigE-portar, sex programmerbara ”soft keys”, fyra st flexibla knappar som förändras baserat på hur du använder telefonen samt inbyggt stöd för DHSG/EHS headset och expansionsmodul.

Mitel 6865 SIP telefon

Telefonen Mitel 6865 SIP-telefon erbjuder mycket bra ljud och erbjuder en bred uppsättning funktioner. Med sina åtta programmerbara knappar, och stöd för XML, DHSG/EHS och expansionsmodul så är telefonen Mitel 6865 det perfekta valet för det stora och mindre företaget som behöver Gigabit-stöd för anslutning till PC.

Kontakta oss för hjälp att hitta rätt Mitel telefon eller för beställning 08 400 15 300

Kontakta oss