Telefoner Mitel

Centergate har ett brett sortiment Mitel telefoner för snabb leverans. Vi är experter på Mitels telefonväxlar och telefoner och kan hjälpa dig att hitta rätt telefon. Mitels telefoner finns i en rad utföranden, från telefoner av basmodell till avancerade IP-telefoner och enheter med trådlösa handenheter, headset, högtalartelefoner och assistentkonsoler.

Mitel 6869 SIP telefon

Mitel 6869 har en stor och tydlig display och levererar ett mycket klart HD-ljud och 12 programmerbara knappar. Precis som alla telefoner i 6800i-serien har telefonen Mitel 6869 dubbla gigabit-portar, stöd för DHSG/EHS-headset, anslutningsbart tangentbord och expansionsmoduler.

Mitel 6867 SIP telefon

Telefonen Mitel 6867 har ett mycket bra HD Wideband-ljud och en uppgraderad högtalartelefon som använder sig av en avancerad ljudprocessor som ger en rikare och tydligare samtalsupplevelse. Mitel 6867 har en stor LCD färgdisplay, dubbla GigE-portar, sex programmerbara ”soft keys”, fyra st flexibla knappar som förändras baserat på hur du använder telefonen samt inbyggt stöd för DHSG/EHS headset och expansionsmodul.

Mitel 6865 SIP telefon

Telefonen Mitel 6865 SIP-telefon erbjuder mycket bra ljud och erbjuder en bred uppsättning funktioner. Med sina åtta programmerbara knappar, och stöd för XML, DHSG/EHS och expansionsmodul så är telefonen Mitel 6865 det perfekta valet för det stora och mindre företaget som behöver Gigabit-stöd för anslutning till PC.

Kontakta oss för hjälp att hitta rätt Mitel telefon 08 400 15 300

Kontakta oss